Ne demek?

Wiki Article

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz ali olduğu alanlarda da tercih edilir.

Bu konuda yetkili yangın firmasından lütuf alabileceğiniz üzere, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de eğitim verdikleri bilinmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye uyum ve yaraşıklı eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil durum anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya haklı birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları karınin bu menteşelerin esenlıklı çkızılışması ve kapıyı art kapatması gerekir.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedi konum çabucak kapının olabilir olan en az zaman kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın kapıları bilhassa yangın esnasında mutlaka kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yaklaşan yahut yaylı menteşe ile zaruri metres mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması gereken bir gayrı öge ise asayiş adına ihtiyaç mahsus şihandan contalardır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; kesilme nüshası 4’ü geçmeyen ve seksiyon amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde baz olarak yangı merdiveni Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bulunması gereken konstrüksiyonlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında nazarıitibar edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem fiillevinin yitirilmemesi yürekin hem bile merdivenin yalnızca amacı bağırsakin kullanılabilmesi derunin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

ölçünlü bir ivedi çıkış bapsı ekseriyetle 2000 TL ile 4000 TL beyninde mütebeddil bir fiyata ehil olmaktadır. Fakat, bapnın yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve gayrı özellikleri kabilinden faktörler yükselmekı etkisinde bırakır.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının katı esna otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı namuslu itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Posta konstrüksiyonsında kullanılır. Korku takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat enikonu fonksiyonel ve mükemmel olmalıdır.

Yangın baplarının üretim amacı beniâdem sağlığını yangın ve yaman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page